Lijst van de panden die met uw criteria overeenkomen: 119

    Stad Type Doel Prijs
Nijlen Kessel eengezinswoning te koop € 389.000
Olmenlaan 9 - Lier - Eéngezinswoning in open bebouwing op een perceel van 800 m². Gelegen in een rustige straat zonder doorgaand verkeer, op de "Bist". Grens Kessel/Lier. Achteraan de woning ligt een parktuin waardoor je een ruim zicht hebt op groen en water. Volledig privé, zonder inkijk. Aantrekkelijke woning, creatief en optimaal ingericht, met veel lichtinval. Ze omvat: leefkamer met recente houtkachel en ingebouwde kasten, eetkamer, ingerichte keuken met zicht op de tuin met tuinberging, badkamer met ligbad, 2 slaapkamers (mogelijk 3) waarvan 1 met mezzanine, veel bergruimte, geïsoleerde bergzolder, inpandige garage met ingebouwde kasten en proviandekelder. 2 zeer aangename terrassen waarvan 1 op het zuid-oosten en 1 westelijk georiënteerd. (ref: 2652610)

Meer details

Lier appartement met tuin Verkocht  
Zuid Australiëlaan 107 Lier - Opbrengsteigendom met 3 appartementjes van respectievelijk (zonder de gemeenschappelijke hal, extra bergingen en terrasjes): 55 - 57 en 48 m². Elke entiteit beschikt over een leefruimte, aparte keuken, doucheruimte, 1 slaapkamer, berging en een klein terras. Het appartement op de gelijkvloerse verdieping heeft een grote extra berging en een gezellige tuin. Allen zijn ze verhuurd. Huuropbrengst van 1.000 €/maand. Verwarming op gaskachels. Ramen gemengd: enkele zijn reeds vervangen door pvc ramen met dubbele beglazing. (ref: 2649240)

Lier appartement te huur € 780
Boomlaarstraat 4/5 - Lier - Zeer mooi, ruim en licht appartement op de tweede verdieping. Lift aanwezig. Gunstig gelegen op wandelafstand van het commerciële centrum, het station, scholen en vlakbij de stadsvesten. Rustig en comfortabel wonen. Hoogwaardige afwerking.parket, inbouwkasten (één van de ingebouwde kasten verbergt een uitklapbaar, dubbel bed)... Indeling: hal met gastentoilet, grote leeftruimte (51 m²), geïnstalleerde leefkeuken (17,5 m² en volledig geïnstalleerd), badkamer met ligbad, toilet, 2 ruime slaapkamers (16 m² en 17 m²) beide voorzien van ingebouwde kasten, berging en terras met bergkast. Beneden heb je nog een extra berging ter beschikking. Gemeenschappelijke kosten: 50 €. (ref: 2625284)

Meer details

Herenthout huis te huur € 750
Boudewijnlaan 31 - Herenthout - Verzorgde woning in halfopen bebouwing met ruime tuin. Gelegen buiten het centrum van Herenthout, op korte afstand van alle faciliteiten. De woning omvat een leefruimte, keuken, badkamer en een apart toilet. Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers en een berging aanwezig. Achter de woning is een ruime tuin voorzien met meerdere autostaanplaatsen en garage. Geen huisdieren toegelaten ! (ref: 2625231)

Meer details

Lier huis te koop € 139.000
Hazenstraat 59 - Lier - Deze te renoveren woning in gesloten bebouwing heeft een perceeloppervlakte van 132 m². Zeer gunstig gelegen in ‘t Looks, een gezellige buurt die de laatste jaren een enorme opwaardering heeft ondergaan en erg in trek is bij jonge startende gezinnen. Alle nutsvoorzieningen zijn aanwezig: gas, water en elektriciteit, tv en telefoon. Rustig, doch in het centrum vlakbij alle faciliteiten. Indeling: inkomhal, leefruimte, eetkamer, keuken, badkamer. 2 slaapkamers op het 1ste verdieping en een zolder met mogelijkheden. Klein beschrijf mogelijk ! (ref: 2622022)

Meer details

Lier huis te koop € 139.000
Hazenstraat 57 - Lier - Deze te renoveren woning in gesloten bebouwing heeft een perceeloppervlakte van 132 m². Zeer gunstig gelegen in ‘t Looks, een gezellige buurt die de laatste jaren een enorme opwaardering heeft ondergaan en erg in trek is bij jonge startende gezinnen. Alle nutsvoorzieningen zijn aanwezig: gas, water en elektriciteit, tv en telefoon. Rustig, doch in het centrum vlakbij alle faciliteiten. Indeling: inkomhal, leefruimte, eetkamer, keuken, badkamer. 2 slaapkamers op de 1ste verdieping en een zolder met mogelijkheden. Klein beschrijf mogelijk ! (ref: 2622019)

Meer details

Lier huis Verkocht  
Berlaarsesteenweg 204 Lier - Aangename en ruime woning met 2 garages, tamelijk rustig gelegen met achteraan zicht op groen. Wandel- en fietswegen in de onmiddellijke nabijheid. Servitude achter de woning die toegang geeft tot de 2de garage. De woning zelf is met een aanvaardbaar budget aan te passen aan de huidige normen. Dak (plat dak vernieuwd in 2015), structuur, ramen (hoogrendementsglas) en verwarming (ketel van 2009) zijn volledig in orde. Keuken en badkamer kunnen een opfrisbeurt gebruiken maar zijn netjes en bruikbaar. Indeling: glvl: ruime inkom met gastentoilet, inpandige garage, leefruimte met open haard, leefkeuken met toegang tot een veranda, tuin (op het zuiden), tuinberging en een 2de garage. Op de eerste verdieping bevinden zich 4 volwaardige slaapkamers (waarvan 1 met mogelijk terras) en een badkamer. Toegang tot een zolder via luik. Kruipkelder. Aarzel niet ons te contacteren voor een afspraak. (ref: 2607305)

Lier eengezinswoning te koop € 440.000
Lier - Zuid Australiëlaan 102 - Residentiëel gelegen ééngezinswoning met een perceeloppervlakte van 1.681 m² . Het achterliggende perceel is evtl geschikt voor het houden van pony. De woning omvat inkomhal, gastentoilet, berging, leefruimte met toegang naar tuin, badkamer met ligbad, ingerichte keuken, 5 slaapkamers waarvan 1 is ingericht is als bureel met ingebouwde kasten en airco, kruipkelder, 2 garages (60 en 15 m²), tuin met terras en tuinhuis. Veel parkeermogelijkheden op het perceel zelf. Heel gunstig tov uitvalswegen.Op wandelafstand van verschillende winkels en op beperkte afstand van het station van Lier. Breedte van het perceel: 20 m. Diepte: 115 m. Alle slaapkamers beschikken over airco en ingebouwde kasten. Rookmelders en videofoon. Terrassen thv de keuken en van de leefruimte. (ref: 2591575)

Meer details

Lier gelijkvloerse verdieping te koop € 285.000
Wallenhof 84 Lier - Gelegen in een oase van rust, aan de rand van het centrum van Lier, vindt men dit zeer goed onderhouden en vooral ruim appartement op de gelijkvloerse verdieping met een terras. Een autostaanplaats is in de prijs inbegrepen. De garage is ook bereikbaar via de lift. Het terras kijkt uit op groen en bomen en men heeft er geen inkijk. Het appartement heeft een opp van 119 m² en omvat het volgende: inkom, vestiaire kast, gastentoilet (recent vernieuwd), leefkamer met toegang tot het terras (9,5 m²), ruime geïnstalleerde leefkeuken met aangrenzende berging, ruime badkamer met inloopdouche (recent vernieuwd) en twee grote slaapkamers (met ingebouwde kasten). Instapklaar ! Voldoende parkeergelegenheid ! (ref: 2585638)

Meer details

Lijst van de panden die met uw criteria overeenkomen: 119
1   2   3   4   5   6   7   8   9   10      ►►   
Powered by WHISE